Våra medarbetare


Nedan finner ni en kort presentation av alla oss som jobbar på Hundrast

Intresserad av att jobba hos oss? För att jobba hos oss krävs att man ska kunna jobba mån-fre. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta in extrapersonal som ej kan jobba varje dag. Vi tar heller inte in några sommarjobbare då sommarsäsongen är lågsäsong i branschen. Välkommen att skicka in din spontanansökan till info@hundrast.com (bifoga CV samt personligt brev). Vi behöver även veta om du har körkort och tillgång till bil.

ANDRES

33 år

Grundare och verksamhetsansvarig på Hundrast. Utbildad personalvetare och även studerat djurpsykologi. Övriga intressen är fotboll och hundar. Har själv en Staffordshire Bullterrier (Kakan) som brukar vara med på jobbet.

PETTER

21 år

Enhetsansvarig som jobbat på Hundrast sedan augusti 2019. Grönlandshunden Nea brukar få följa med på jobbet. Det stora intresset är musik och Petter producerar bland annat egen musik. 

CAROLINE

24 år
Enhetsansvarig som jobbat på Hundrast sedan december 2019. Utbildad djurvårdare nivå 2. Har en Corgi (Fenton) som är med på jobbet ibland.

PETRE

63 år
Jobbat på Hundrast sedan augusti 2019. Petre är mångsysslare och har bland annat underhållit oss med magi på flera av våra tillställningar. Stor kompetens inom djur.

TATIANA

51 år
Jobbat på Hundrast sedan mars 2020. Tatiana har en otroligt fin hand med hundar och alla hundar avgudar henne. Drömmer om att bli hundfrisör en dag.

MATILDA

21 år
Jobbat på Hundrast sedan december 2021. Matilda är uppvuxen med hundar och hästar. Förutom jobbet som hundrastare jobbar hon även som ridlärare på kvällar och helger.

CAMILLA

21 år
Jobbat på Hundrast sedan september 2020. Camilla är en glad tjej som utöver ett stort intresse för djur jobbar som instruktör i Taekwondo.

CECILIA

26 år
Jobbat på Hundrast sedan mars 2020. Cecilia är utbildad hunddagisföreståndare och har ett otroligt intresse för hundar, favoriten är Siberian Husky! 

FREJ

28 år
Jobbat på Hundrast sedan januari 2020. Frej är uppvuxen i Jämtland med mycket djur omkring sig. Utöver hundar så är musik det stora intresset.

AMANDA

23 år
Jobbat på Hundrast sedan augusti 2020. Studerar till tandhygienist och har själv en liten Yorkie (Teddy) som följer med på jobbet ibland.

RASMUS

22 år

Jobbat på Hundrast sedan oktober 2020. Rasmus är en glad kille som läst naturbruksutbildning med inriktning på hundar.

NATALIE

22 år
Jobbat på Hundrast sedan februari 2020. Har en otroligt bra hand med djur och brukar få hjälpa kollegorna med de lite "svårare" hundarna. Vuxit upp med hund och har ett stort intresse för musik. 

Pepe

64 år

Jobbat på Hundrast sedan februari 2021. En hundmänniska som älskar att vara ute i skog och natur.

Lyra

23 år

Jobbat på Hundrast sedan mars 2021. Lyra har tidigare jobbat på tandläkarmottagning men insåg att hon föredrar djur framför människor :)

Emil

27 år

Jobbat på Hundrast sedan februari 2019. Emil var en av våra första anställda och han jobbar numera extra och rycker in vid behov. Har jobbat med allt från schema- och personalfrågor till bara "vanliga" hundrastarsysslor. En riktig alltiallo!

Emma

25 år

Jobbat på Hundrast sedan maj 2021. Emma är en naturälskande tjej med många års erfarenhet av såväl hundar som andra djur!

Bella

19 år

Jobbat på Hundrast sedan oktober 2021. Bella är en glad tjej med stor passion för hundar. Hon har pluggat hotell och turism och har även drivit ett UF-företag tidigare.

Sahar

60 år

Jobbat på Hundrast sedan september 2021. Sahar är utbildad veterinär i sitt hemland Irak. Utanför jobbet är hon en riktig träningsnarkoman och hon försöker träna minst 3-4 gånger i veckan. 

Linn

20 år

Jobbat på Hundrast sedan augusti 2021. Linn är uppvuxen med en finsk lapphund och japansk spets. Tillsammans med Petter har hon grönlandshunden Nea. 

Sanna

26 år

Jobbat på Hundrast sedan september 2021. Förutom jobbet studerar Sanna till webmaster. Har själv en rescue sedan fyra år.

Emelie

33 år

Jobbat på Hundrast sedan september 2021. Har tidigare jobbat på hunddagis, men även som hudterapeut (för människor).

Jessica

46 år

Jobbat på Hundrast sedan oktober 2021. Jessica är en hundälskare som vid sidan av jobbet som hundrastare illustrerar och översätter barnböcker. Jessica har själv en Bichon Havanais som heter Nelson.

Joakim

34 år

Jobbat på Hundrast sedan oktober 2021. Joakim har tidigare jobbat på hunddagis och han har flera olika hundutbildningar i ryggsäcken. 

Caroline J

21 år

Jobbat på Hundrast sedan november 2021. Caroline har tidigare jobbat på Liseberg och förutom jobbet som hundrastare studerar hon på distans till inredningsdesigner.

Isabella

19 år

Jobbat på Hundrast sedan december 2021. Isabella har själv en labrador som heter Rocky och hon har tidigare jobbat inom städbranschen.

Isabella

19 år

Jobbat på Hundrast sedan december 2021. Isabella har själv en labrador som heter Rocky och hon har tidigare jobbat inom städbranschen.

Isabella

19 år

Jobbat på Hundrast sedan december 2021. Isabella har själv en labrador som heter Rocky och hon har tidigare jobbat inom städbranschen.

Kakan

3 år

Kakan är själva anledningen till att Hundrast startade 2019. När husse inte kunde hitta ett jobb där man fick ha med hund så föddes idén till Hundrast, resten är historia!

Fenton

2 år
Fenton är en 2-årig Corgi med mycket personlighet, precis som matte Carro :)

Teddy

10 år
Teddy är en liten Yorkshire terrier som sin ålder till trots fortfarande är väldigt pigg och glad. Han får ibland följa med matte Amanda på jobbet.

Nea

0,5 år
Nea är minstingen på Hundrast och älskar att följa med husse Petter och matte Linn på jobbet och leka med alla vovvar!

Teddy

12 år
Teddy är Sannas hund, han är en rescue som hon haft i fyra år. Han är en blandning av Shih tzu och Lhasa Apso.