Våra medarbetare


Här nedan finner ni en kort presentation av alla oss som jobbar på Hundrast

ANDRES

31 år

Grundare och verksamhetsansvarig på Hundrast. Utbildad personalvetare och jobbat många år inom restaurang. Intressen är fotboll och hundar. Har själv en Staffordshire Bullterrier (Kakan) som brukar vara med på jobbet.

PETTER

19 år

Distrikt: Lerum/Partille
Jobbat på Hundrast sedan augusti 2019. Vuxit upp med hundar. Det stora intresset är musik och Petter producerar bland annat egen musik. Förebilden är Avicii.

CAROLINE

22 år
Jobbat på Hundrast sedan december 2019. Caroline har inget eget distrikt utan hjälper till där det behövs. Utbildad djurvårdare och jobbar även deltid på en djurklinik som djurvårdare nivå 2. Har en Corgi (Fenton) som är med på jobbet ibland.

PETRE

63 år
Distrikt: Majorna/Linné
Jobbat på Hundrast sedan augusti 2019. Petre är mångsysslare och har bland annat underhållit oss med magi på flera av våra tillställningar. Stor kompetens inom hundar.

TATIANA

51 år
Distrikt: Majorna/Linné
Jobbat på Hundrast sedan mars 2020. Tatiana har en otroligt fin hand med hundar och alla hundar avgudar henne. Drömmer om att bli hundfrisör en dag.

LINA

20 år

Distrikt: Centrum
Jobbat på Hundrast sedan januari 2020. Lina har stor passion för dans och hundar. Hon har bland annat adopterat två gatuhundar från Spanien. 

CAMILLA

20 år
Distrikt: Majorna
Jobbat på Hundrast sedan september 2020. Camilla är en glad tjej som utöver ett stort intresse för djur jobbar som instruktör i Taekwondo.

CECILIA

25 år
Distrikt: Högsbo/Frölunda
Jobbat på Hundrast sedan mars 2020. Cecilia har ett otroligt intresse för hundar, favoriten är Siberian Husky! 

FREJ

27 år
Distrikt: Frölunda
Jobbat på Hundrast sedan januari 2020. Frej är uppvuxen i Jämtland med mycket djur omkring sig. Utöver hundar så är musik det stora intresset.

AMANDA

22 år

Distrikt: Askim/Hovås
Jobbat på Hundrast sedan augusti 2020. Studerar till tandhygienist och har själv en liten Yorkie (Teddy) som följer med på jobbet ibland.

RASMUS

21 år

Distrikt: Mölndal

Jobbat på Hundrast sedan oktober 2020. Rasmus är en glad kille som läst naturbruksutbildning med inriktning på hundar.

NATALIE

21 år
Distrikt: Johanneberg
Jobbat på Hundrast sedan februari 2020. Vuxit upp med hund och har ett stort intresse för musik. 

EMMA

21 år

Distrikt: Hisingen
Jobbat på Hundrast sedan oktober 2019. Stort intresse för hundar och har grönt kort i topprepsklättring!

Telefon 0735248911

Göteborgs bästa hundrastare. Med de nöjdaste kunderna och gladaste hundarna är Hundrast det självklara valet för dig som söker hundrastare i Göteborg. Vi rastar din hund på dagarna och du kan följa oss på Instagram för dagliga uppdateringar.