Våra medarbetare


Nedan finner ni en kort presentation av alla oss som jobbar på Hundrast

ANDRES

32 år

Grundare och verksamhetsansvarig på Hundrast. Utbildad personalvetare och även studerat djurpsykologi. Övriga intressen är fotboll och hundar. Har själv en Staffordshire Bullterrier (Kakan) som brukar vara med på jobbet.

PETTER

20 år

Biträdande verksamhetsansvarig.
Jobbat på Hundrast sedan augusti 2019. Grönlandshunden Nea brukar få följa med på jobbet. Det stora intresset är musik och Petter producerar bland annat egen musik. 

CAROLINE

23 år
Biträdande verksamhetsansvarig. Jobbat på Hundrast sedan december 2019. Utbildad djurvårdare nivå 2. Har en Corgi (Fenton) som är med på jobbet ibland.

PETRE

63 år
Jobbat på Hundrast sedan augusti 2019. Petre är mångsysslare och har bland annat underhållit oss med magi på flera av våra tillställningar. Stor kompetens inom djur.

TATIANA

51 år
Jobbat på Hundrast sedan mars 2020. Tatiana har en otroligt fin hand med hundar och alla hundar avgudar henne. Drömmer om att bli hundfrisör en dag.

LINA

20 år
Jobbat på Hundrast sedan januari 2020. Lina har stor passion för dans och hundar. Hon har bland annat adopterat två gatuhundar från Spanien. 

CAMILLA

21 år
Jobbat på Hundrast sedan september 2020. Camilla är en glad tjej som utöver ett stort intresse för djur jobbar som instruktör i Taekwondo.

CECILIA

25 år
Jobbat på Hundrast sedan mars 2020. Cecilia är utbildad hunddagisföreståndare och har ett otroligt intresse för hundar, favoriten är Siberian Husky! 

FREJ

28 år
Jobbat på Hundrast sedan januari 2020. Frej är uppvuxen i Jämtland med mycket djur omkring sig. Utöver hundar så är musik det stora intresset.

AMANDA

23 årJobbat på Hundrast sedan augusti 2020. Studerar till tandhygienist och har själv en liten Yorkie (Teddy) som följer med på jobbet ibland.

RASMUS

21 år

Jobbat på Hundrast sedan oktober 2020. Rasmus är en glad kille som läst naturbruksutbildning med inriktning på hundar.

NATALIE

21 år
Jobbat på Hundrast sedan februari 2020. Har en otroligt bra hand med djur och brukar få hjälpa kollegorna med de lite "svårare" hundarna. Vuxit upp med hund och har ett stort intresse för musik. 

Pepe

64 år

Jobbat på Hundrast sedan februari 2021. En hundmänniska som älskar att vara ute i skog och natur.

Lyra

22 år

Jobbat på Hundrast sedan mars 2021. Lyra har tidigare jobbat på tandläkarmottagning men insåg att hon föredrar djur framför människor :)

Emil

27 år

Jobbat på Hundrast sedan februari 2019. Emil var en av våra första anställda och han jobbar numera extra och rycker in vid behov. Har jobbat med allt från schema- och personalfrågor till bara "vanliga" hundrastarsysslor. En riktig alltiallo!

Emma

25 år

Jobbat på Hundrast sedan maj 2021. Emma är en naturälskande tjej med många års erfarenhet av såväl hundar som andra djur!

Jonathan

20 år

Jobbat på Hundrast sedan augusti 2021. Jonathan är en aktiv kille som älskar att vara ute i naturen. Utanför jobbet läggs en hel del tid på studierna samt på gymmet.

Sahar

60 år

Jobbat på Hundrast sedan september 2021. Sahar är utbildad veterinär i sitt hemland Irak. Utanför jobbet är hon en riktig träningsnarkoman och hon försöker träna minst 3-4 gånger i veckan. 

Kakan

2,5 år

Kakan är själva anledningen till att Hundrast startade 2019. När husse inte kunde hitta ett jobb där man fick ha med hund så föddes idén till Hundrast, resten är historia!

Fenton

2 år
Fenton är en 2-årig Corgi med mycket personlighet, precis som matte Carro :)

Teddy

10 år
Teddy är en liten Yorkshire terrier som sin ålder till trots fortfarande är väldigt pigg och glad. Han får ibland följa med matte Amanda på jobbet.

Nea

0,5 år
Nea är minstingen på Hundrast och älskar att följa med husse Petter och matte Linn på jobbet och leka med alla vovvar!