Intresserad av att jobba hos oss? 

För att jobba hos oss krävs att man ska kunna jobba mån-fre varje vecka.
Vi tar inte in några sommarjobbare då sommarmånaderna är lågsäsong för oss.

Välkommen att skicka in din spontanansökan till info@hundrast.com (bifoga CV samt personligt brev). Vi behöver även veta om du har körkort och tillgång till bil då det krävs i vissa av våra distrikt.

Våra medarbetare

Andres


Grundare och verksamhetsansvarig på Hundrast. Utbildad personalvetare och även studerat djurpsykologi. Övriga intressen är fotboll och hundar. Har själv en Staffordshire Bullterrier (Myran) som brukar följa med på och rasta hundar.

Caroline


Biträdande verksamhetschef. Carro har jobbat på Hundrast sedan december 2019 och tar hand om den dagliga driften i verksamheten. Hon har även utbildat sig till djurvårdare nivå 2. Har en Corgi (Fenton) som också är med på jobbet ibland.

Marika


Marika jobbar som arbetsledare och har jobbat på Hundrast sedan Augusti 2019. Hon har tidigare tävlat i synkroniserad konståkning och på gymnasiet pluggade hon spelgrafik. På dagarna har hon oftast sin eurasier Cludde med på jobbet.

Petter


Petter har jobbat på Hundrast sedan augusti 2019 och är kanske den som har rastat flest hundar av alla. Han har under en period även jobbat som arbetsledare men numera varvar han jobbet med studier. Han har en grönlandshund som heter Nea som brukar få följa med till jobbet ibland. Utanför jobbet är det stora intresset musik och petter producerar även egen musik. 

Petre


Petre har jobbat på Hundrast sedan augusti 2019. Petre är mångsysslare och han har bland annat underhållit oss med magi på våra öppet hus-dagar och after works. Han besitter en bred kompetens inom djur och har många gånger fått hjälpa till med lite "svårare" hundar.

Tatiana


Tatiana är en glad tjej som jobbat på Hundrast sedan mars 2020. Hon har otroligt fin hand med djur och får oftast väldigt bra kontakt med hundarna när hon pratar på sitt hemspråk rumänska. Hon drömmer om att någon gång öppna sin egen hundsalong.

Natalie


Jobbat på Hundrast sedan februari 2020. Har vuxit upp med hund och har väldigt goda kunskaper inom hund och katt. Har själv katt och just nu studerar hon musik.

Cecilia


Cecilia har jobbat på Hundrast sedan mars 2020. Hon är utbildad hunddagisföreståndare och har ett brinnande intresse för hundar och framför allt Huskys. Utanför jobbet passar hon även hundar privat som hobby.

Emil


Jobbat på Hundrast sedan februari 2019. Emil var en av våra första anställda och han jobbar numera extra och rycker in vid behov. Har jobbat med allt från schema- och personalfrågor till "vanliga" hundrastarsysslor. En riktig allt-i-allo med andra ord!

Amanda


Jobbat på Hundrast sedan augusti 2020. Studerar även till tandhygienist och har själv en liten Yorkshire terrier (Teddy) som får följa med på jobbet ibland. Har tidigare jobbat bl.a. på Liseberg och i klädbutik.

Camilla


Jobbat på Hundrast sedan september 2020. Camilla är en glad tjej som utöver ett stort intresse för djur även jobbar som instruktör i Taekwondo. Camilla har levt med djur hela sitt liv och har tidigare jobbat bland annat på Hotell Liseberg på Heden.