Hundrast startade i januari 2019 och vi har idag över 150 vovvar i vår familj utspridda över hela Göteborg med omnejd. Med många års erfarenhet och utmärkt hand med djur tar vi hand om er käraste familjemedlem och ni kan lämna hunden med gott samvete!

När pandemin slog till minskade vår omsättning drastiskt och vi blev tvungna att hitta nya sätt att öka våra intäkter. Då vi redan hade byggt upp en kundbas så började vi erbjuda våra befintligare kunder enklare hjälp i hemmet, såsom städning. Detta har varit mycket uppskattat bland våra kunder.

Vi strävar alltid mot att bli bättre och att kunna tillhandahålla en högklassig service till alla våra kunder. Genom att ha en öppen och rak kommunikation med våra kunder både via mail och i sociala medier skapar vi en personlig familjär relation. Flera av våra kunder har varit med ända sedan starten 2019. 

Vi värnar om mångfald och har bland annat ett tätt samarbete med arbetsförmedlingen, något som lett till att vi kunnat hjälpa flera personer som stått långt ifrån arbetsmarknaden att få ett jobb. Vi jobbar aktivt för att ha en bra blandning bland våra medarbetare både när det gäller kön och ålder. 

Vi är 17 stycken som jobbar på Hundrast och åldersskillnaden mellan vår yngsta och äldsta medarbetare är nästan 50 år. Vi jobbar i olika områden och alla våra anställda har var sitt distrikt. Det innebär att det är samma person som kommer och rastar hunden vilket skapar en trygghet såväl för hunden som för er som hundägare. 


Vi kommer hem till er avtalad tid och ni kan följa oss i realtid på våra sociala medier. Vi uppdaterar vår instagram med en videosnutt på varje promenad. 


Hos oss får hunden bästa möjliga omvårdnad samtidigt som den får vara hemma i sin trygga miljö på dagarna. Ni slipper logistiken att hämta och lämna på dagis eller gå hem och rasta hunden på lunchen. 


Givetvis innehar vi F-skattesedel och ansvarsförsäkring. Företaget är försäkrat via IF och alla våra anställda omfattas av Fora försäkringar, vilket bland annat ger skydd vid arbetsskada samt rätt till avtalspension genom SAF-LO.