Hundrast startade i januari 2019 och vi har idag över 150 vovvar i vår familj utspridda över hela Göteborg med omnejd. Med många års erfarenhet och utmärkt hand med djur tar vi hand om er käraste familjemedlem och ni kan lämna hunden med gott samvete!

Vi strävar alltid mot att bli bättre och att kunna tillhandahålla en högklassig service till alla våra kunder. Genom att ha en öppen och rak kommunikation med våra kunder både via mail och i sociala medier skapar vi en personlig familjär relation. Flera av våra kunder har varit med ända sedan starten 2019. 

Vi värnar om mångfald och har bland annat ett tätt samarbete med arbetsförmedlingen, något som lett till att vi kunnat hjälpa flera personer som stått långt ifrån arbetsmarknaden att få ett jobb. Vi jobbar aktivt för att ha en bra blandning bland våra medarbetare både när det gäller kön och ålder. 

Vi är 13 stycken som jobbar på Hundrast och åldersskillnaden mellan vår yngsta och äldsta medarbetare är nästan 50 år. Vi delar upp hundarna i olika områden och alla våra rastare har var sitt distrikt. Det innebär att samma person kommer och rastar hunden vilket skapar en trygghet såväl för hunden som för er som hundägare. 


Vi kommer hem till er avtalad tid och går ut med hunden så ni slipper tänka på det medan ni är på jobbet. Vi erbjuder även andra tjänster såsom kloklipp och tvätt, allt för att underlätta ert liv som hundägare. Har ni några andra önskemål så är det bara att säga till så försöker vi fixa det!


Hos oss får hunden bästa möjliga omvårdnad samtidigt som den får vara hemma i sin trygga miljö på dagarna. Ni slipper logistiken att hämta och lämna på dagis eller gå hem och rasta hunden på lunchen. 

Följ oss gärna i sociala medier för att se hur vi jobbar. Vi uppdaterar vår instagram med en story på varje promenad. 


Givetvis innehar vi F-skattesedel och ansvarsförsäkring.

Göteborgs bästa hundrastare. Med de nöjdaste kunderna och gladaste hundarna är Hundrast det självklara valet för dig som söker hundrastare i Göteborg. Vi rastar din hund på dagarna och du kan följa oss på Instagram för dagliga uppdateringar.